GEZELLIG

Buitenschoolse opvang
PetitPetit Regenboog
Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
T. 0346 264226

Contactformulier

Contactpersoon:
Esther Graaskamp
 Vakantieprogramma

Openingstijden Voorschoolse opvang:
vanaf 7.30
Openingstijden Buitenschoolse opvang:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag:
schoolgaande weken: 14:30-18:30
vakantie opvang: 7.30-18.30

LRK nummer: 367733924
GGD inspectierapport


mijnpetitpetitzonderpaarsrandje

Locatie BSO PetitPetit Regenboog

Door de samenwerking tussen basisschool de Regenboog en PetitPetit, maken we gebruik van ruimtes in de basisschool. De oudste kinderen hebben opvang in een eigen lokaal op de eerste verdieping. De kinderen van de middenbouw groep worden in de aula opgevangen. PetitPetit biedt voor iedere groep leeftijdsgerichte activiteiten aan. Ook maken wij gebruik van de gymzaal in de school en van de ruime pleinen om lekker buiten te spelen. Iedere dag worden er activiteiten aangeboden waaraan de kinderen kunnen deelnemen, natuurlijk hebben zij ook de mogelijkheid om zelfstandig iets te ondernemen.

profiel foto esther 
 

Esther Graaskamp is locatiemanager van Kinderopvang PetitPetit stuurt ons team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

Kwaliteiten op een rij:


PetitPetit in de mediaPetitPetit in de media


Bij locatie PetitPetit Regenboog is ook kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang gevestigd. Hier bieden wij opvang voor kinderen van 3 tot 4 jaar.
Meer informatie bij kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang.

Route

Vertrekadres

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft PetitPetit een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

Pierre van Duffen, vader van Carolien (6 jaar)

Nieuwsberichten

Kom je ook naar ons zomerfeest op zaterdag 29 juni...
06 juni 2019 13:11Kom je ook naar ons zomerfeest op zaterdag 29 juni?

LET OP! Vanwege de warmte van zaterdag willen wij het zomerfeest vervroegen van 9.30 tot 11.30 zodat we voor het heetste van de dag allemaal weer binnen zijn. Dus de oude tijd (10.00 tot 12.30 uur) vervalt.   Het thema van dit jaar is ‘super  ... 

PetitPetit Kinderopvang steunt Stichting Panti Asu...
05 feb 2019 09:04PetitPetit Kinderopvang steunt Stichting Panti Asuhan en helpt hiermee de kinderen in kindertehuizen in Indonesië aan een betere toekomst

Breukelen, 5 februari 2019 - Wist je dat PetitPetit Kinderopvang de Stichting Panti Asuhan steunt met een structurele jaarlijkse financiële bijdrage? Stichting Panti Asuhan richt zich op de ondersteuning van de vier kindertehuizen van Vincentius in   ... 

Meer nieuws