GEZELLIG

Buitenschoolse opvang
PetitPetit Regenboog
Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
T. 0346 264226

Contactformulier

Contactpersoon:
Esther Graaskamp
 Vakantieprogramma

Openingstijden Voorschoolse opvang:
vanaf 7.30
Openingstijden Buitenschoolse opvang:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag:
schoolgaande weken: 14:30-18:30
vakantie opvang: 7.30-18.30

LRK nummer: 367733924
GGD inspectierapport


mijnpetitpetitzonderpaarsrandje

Locatie BSO PetitPetit Regenboog

Door de samenwerking tussen basisschool de Regenboog en PetitPetit, maken we gebruik van ruimtes in de basisschool. De oudste kinderen worden opgevangen in de aula van de school. Hier hebben ze een hele grote en lichte ruimte om lekker hun gang te kunnen gaan. De jongste kinderen worden opgevangen in een speciaal voor hen ingerichte ruimte, met leuke hoekjes waarin ieder kind fijn kan spelen. Ook maken wij gebruik van de gymzaal in de school en van de ruime pleinen om lekker buiten te spelen. Iedere dag worden er activiteiten aangeboden waaraan de kinderen kunnen deelnemen, natuurlijk hebben zij ook de mogelijkheid om zelfstandig iets te ondernemen.

profiel foto esther 
 

Esther Graaskamp is locatiemanager van Kinderopvang PetitPetit stuurt ons team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de mensen in ons team.

Kwaliteiten op een rij:

Route

Vertrekadres

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft PetitPetit een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

Pierre van Duffen, vader van Carolien (6 jaar)