Kwaliteiten op een rij

PetitPetit heeft twee Buitenschoolse opvang locaties voor kinderen in de basisschool leeftijd. Op basis van de school van jouw kind, de leeftijd van jouw kind en de beschikbare plaatsingsmogelijkheden kan hij of zij opgevangen worden bij één van onze locaties.

Begeleiding door eigen pedagoge

PetitPetit heeft een pedagoge in huis die aandacht heeft voor de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang. Samen met de medewerkers wordt er gekeken naar hun eigen handelen zodat zij kunnen groeien in hun kwaliteiten. Daarmee zorgt PetitPetit voor een veilige, gezonde en uitdagende opvang. Op deze manier zorgen wij voor de beste kwaliteit opvang. Dat gunnen wij onze kinderen op PetitPetit!

Opvang die bij je kind past

Bij ons heb je keuze uit verschillende locaties, hierdoor kun je een opvanglocatie kiezen die goed bij jouw kind past: BSO PetitPetit Regenboog en BSO PetitPetit Willibrordus. De opvanglocaties zijn gevestigd in de gelijknamige basisscholen. De opvang wordt verzorgd door professionele en betrokken medewerkers. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je kind het leuk heeft. PetitPetit en plezier maken gaan hand in hand. 

Fijne overgang van KDV naar BSO

Doordat PetitPetit KDV en BSO verzorgt, is de overgang voor de kinderen gemakkelijk. Voordat de kinderen doorstromen naar de BSO gaan zij alvast kennismaken en eens een middag spelen. Op het moment dat de kinderen dan écht naar de BSO gaan, is deze omgeving voor hen al vertrouwd. Dit vergemakkelijkt het moment dat jouw kind overstapt van het kinderdagverblijf naar de basisschool. Jouw kind is immers al gewend en vertrouwd bij PetitPetit waardoor het niet ook nog aan een nieuwe BSO hoeft te wennen.

Diverse opvangpakketten

Bij PetitPetit kun je zelf bepalen hoeveel kinderopvang je wilt afnemen! We hebben diverse opvangpakketten, waarmee je de opvang optimaal kunt afstemmen op jouw situatie. Hierbij kun je denken aan opvang in de schoolweken en/of vakantieweken, de ZwemBSO en Voorschoolse Opvang.

ZwemBSO

Jouw kind kan de zwemdiploma´s halen tijdens BSO-tijd. De ZwemBSO scheelt een heleboel ritjes naar het zwembad op je vrije dag. Voor je kind is het zwemmen met vertrouwde PetitPetit-vriendjes natuurlijk extra leuk!

Ervaring en ontwikkeling

Houdt jouw kind van muziek, sport, spelletjes of schilderen? Op onze BSO krijgt je kind alle kans om te ontdekken waar hij of zij van houdt. PetitPetit verzorgt een divers activiteitenaanbod, hierdoor doen de kinderen veel ervaringen en ontwikkeling op. De medewerkers stimuleren de kinderen deel te nemen aan diverse activiteiten en workshops.

Vakantie opvang

Tijdens vakantie- en schoolvrije dagen kan je kind de hele dag bij ons terecht. Ook is het mogelijk om je schoolgaande kind alleen tijdens vakantiedagen te laten genieten van onze vakantie opvang. Tijdens de schoolvakanties bieden wij de kinderen speciale vakantie activiteiten. De kinderen hebben een heerlijke tijd in de schoolvakanties bij ons op de BSO.

En nu? Kom kijken bij PetitPetit!

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al jouw vragen. We nodigen je graag uit om PetitPetit en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Mijn zoontje heeft het altijd ontzettend naar zijn zin bij PetitPetit. Er worden leuke, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Er is ook ruimte voor rustmomenten, dat vinden hij en wij belangrijk. PetitPetit is hiervoor ideaal omdat de opvang in kleine groepjes is. De medewerkers zijn erg prettig en vakkundig in de omgang met kinderen. Koen krijgt de aandacht waar hij behoefte aan heeft. Ik mag hem vooral niet te vroeg ophalen! Dat zegt genoeg toch? Dit alles bij elkaar maakt dat ik met een gerust hart op mijn werk zit.

Marja de Haas, moeder van Koen (9 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))