Facebook PetitPetit Instagram PetitPetit YouTube PetitPetit Linkedin PetitPetit

EVEN BIJKOMEN

Inschrijven

Je kunt jouw kind digitaal, telefonisch (0346 264226) of via de mail () inschrijven. Inschrijven is vrijblijvend en kosteloos.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarbij nodigen wij je graag uit voor een rondleiding op onze kinderopvanglocatie.
De afdeling kindplanning neemt 4 à 5 maanden voorafgaand aan de gewenste plaatsingsdatum contact met je op om het plaatsingsaanbod te bespreken.

Na jouw akkoord op het plaatsingsaanbod stelt onze afdeling kindplanning een plaatsingscontract op.
Vervolgens maken wij een account in het digitale ouderportaal aan en sturen wij jou de inloggegevens (e-mail en wachtwoord) via de e-mail toe.
Met deze inloggegevens kun je inloggen in jouw persoonlijke omgeving binnen het ouderportaal.
In dit ouderportaal vind je het plaatsingscontract, die je kunt ondertekenen met een digitale handtekening.
Pas wanneer je klant bent geworden heb je ook toegang tot de overige functies van het ouderportaal.

Na ondertekening zal één van de medewerkers van de kinderopvanglocatie enkele weken voor de start van de opvang contact met je opnemen voor het plannen van een intakegesprek.
In dit gesprek worden alle relevante onderwerpen m.b.t. de opvang van je kind met je besproken.


Inschrijven voor de peuterspeelschool van PetitPetit?
Helaas kan je deze optie nu nog niet in het keuzemenu van het digitale ouderportaal (via onderstaande link) vinden. Je kunt je wel via het digitale ouderportaal inschrijven voor de peuterspeelschool. Dit kan je doen door:
- Kies bij hoofdstuk ‘gewenste opvang’ voor de optie: Kinderopvang (0-4 jaar)
- Vul in bij hoofdstuk ‘overige informatie’ bij eventuele opmerking in: Peuterspeelzaal.Eén van de medewerkers zal enkele weken voor de start van de opvang contact met je opnemen voor het plannen van een intakegesprek. In dit gesprek worden alle relevante onderwerpen m.b.t. de opvang van je kind met je besproken.

Inschrijven PetitPetit ZwemBSO