Het hoofdkantoor van PetitPetit Kinderopvang is gevestigd in Leiden. Hier zijn verschillende diensten van PetitPetit ondergebracht. U kunt er terecht met vragen over kindadministratie, kindplanning en financiën.
Het hoofdkantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 0356 281410 (optie 1).
Sinds 2012 behoort PetitPetit tot de Wonderland-groep.

Hoofdkantoor
Vondellaan 45
2332 AA Leiden

Als je belt krijg je het volgende keuzemenu te horen:

  • Kies 1 voor een overzicht van onze locaties.
  • Kies 2 voor afdeling kindplanning voor plaatsingsmogelijkheden en algemene informatie over kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.
  • Kies 3 voor de financiële administratie voor vragen over een factuur of betaling.
  • Kies 4 voor de salarisadministratie.
  • Kies 5 voor personeelszaken voor personeelszaken en werving&selectie.
  • Kies 6 voor marketing en communicatie voor alle marketing/communicatie/PR, persvragen, publiciteit en sponsor gerelateerde vragen.
  • Kies 7 voor overige vragen.

Wij zijn ook per e-mail bereikbaar:

e-mail naar voor vragen over plaatsingsmogelijkheden, extra dagdelen en tarieven.
e-mail naar voor vragen over een factuur of betaling.
e-mail naar voor alle overige vragen.

Wonderland groep

De Wonderland groep vormt een groep met 5 kinderopvangorganisaties met diverse locaties voor kinderdagverblijf (0-4 jaar), peuterspeelschool (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Iedere organisatie heeft een eigen identiteit, profilering en uitstraling, omdat wij geloven in lokaal ondernemerschap en decentrale verantwoordelijkheden voor onze locaties.

LOGO WLgroep

 

De kinderopvangorganisaties zijn: Wonderland Kinderopvang (locaties in Leiden, Hillegom en Haarlem), PetitPetit Kinderopvang (locaties Breukelen), Kinderopvang Kikker Rik (locatie Hilversum), Kinderopvang Pinkeltjesland (locatie Noordwijk), Kinderopvang Baarn (locaties Baarn).

In totaal heeft de Wonderland groep 30 opvanglocaties en er werken 320 medewerkers.

 

kaartwonderlandgroep