Opvangpakketten

Bij PetitPetit kun je zelf bepalen hoeveel kinderopvang je wilt afnemen!

Zo kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw situatie. Je kunt kiezen of je 52 weken of 48 weken per jaar opvang wilt afnemen.

PetitPetit 52 weken pakket

Als je voor dit pakket kiest, kun je 52 weken per jaar gebruik maken van de opvang.

PetitPetit 48 weken pakket

Naast het 52 weken pakket kun je kiezen voor het 48 weken pakket. Je hebt 48 weken per jaar, hele dagen opvang voor jouw kind. Door PetitPetit worden zes weken in de zomervakantie periode aangewezen waaruit je drie aaneengesloten weken kunt kiezen waarin je geen gebruik maakt van de kinderopvang. Voor de zomervakantie periode hanteren wij de zomervakantie van de basisscholen in regio midden Nederland.
De weken dat je geen gebruik maakt van de opvang vallen in deze zomervakantie en daarnaast komt jouw kind in de week van Kerst en Oud&Nieuw niet naar PetitPetit.
Heb je in de zomervakantie en tussen Kerst en Oud Nieuw geen behoefte aan kinderopvang? Dan kun je dus het beste kiezen voor het 48 weken pakket..

Halve dagopvang

Heb je behoefte aan een halve dag kinderopvang? Dit kan bij PetitPetit, zowel bij het 52 als 48 weken pakket, op woensdag en vrijdag.

Je kunt een contract afsluiten voor opvang in de ochtend of in de middag. De openingstijden voor de halve dagopvang zijn in de ochtend van 7.30-13.15 uur en in de middag van 12.45-18.30 uur.

Opvang om de week

Heb je de ene week behoefte aan meer opvang dan de andere week?
Bij PetitPetit heb je als ouder de mogelijkheid om, indien beschikbaar, 'opvang om de week' af te nemen. Jouw kind komt dan de ene week wel en de week erna niet.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met onze medewerkers incidenteel opvangdagen in te halen, te ruilen, of extra af te nemen.

De tarieven van onze opvangpakketten.

Super leuke lieve leidsters

Annemarie De Hoog, moeder van Max (2 jaar) en Luc (5 jaar)

Bij PetitPetit worden ook de opa’s en oma’s niet vergeten. Zo heb ik laatst voorgelezen op het kinderdagverblijf. Wat mij bij binnenkomst direct opviel was de warme sfeer en de prettige omgang met de kinderen. De kinderen lopen vrolijk rond en krijgen leuke en leerzame activiteiten aangeboden. Zodra ik binnenliep wist ik dat mijn kleindochter hier op de goede plek zit.

Opa Piet, opa van Claire de Bruin (3 jaar)

Op PetitPetit worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

Loek van Straelen, vader van Taco (3 jaar)

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met PetitPetit een goede keuze hebben gemaakt.

Klaas Sterreboom, vader van Stijn (6 maanden) en Isabel (2 jaar)