Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Kindje op komst?


Ben je zwanger of net bevallen?
Allereerst van harte gefeliciteerd!

 

De zwangerschap en de eerste periode samen met jouw kind is een mooie tijd vol met nieuwe ervaringen. Het is ook een periode waarin je een aantal keuzes maakt. Eén daarvan is hoe je, wanneer je weer gaat werken, de zorg voor jouw kind met je carrière en andere bezigheden gaat combineren. Wie zorgt er voor jouw kind wanneer je dat even niet zelf doet?

Op PetitPetit vangen wij jouw kind op in een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving. We nemen uitgebreid de tijd om jouw kind te leren kennen en volgen het eigen dagritme van jouw kindje. Zo kan hij of zij rustig bij ons wennen.


De keuze tussen kinderopvang en een oppas

Wat zijn de voordelen van professionele kinderopvang?

  • Wij werken met vaste medewerkers die allemaal gekwalificeerd en professioneel zijn en vol enthousiasme en met vakkennis werken.
  • Wij zorgen elke dag voor vaste en vertrouwde gezichten, ook als er vervanging nodig is door ziekte of vakantie.
  • Onze medewerkers worden continu geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid en zijn EHBO getraind.
  • We maken afspraken over hoe we met jouw kind omgaan. We werken transparant en veilig. Er is een open cultuur waarbij medewerkers alert zijn op hun omgeving, er zijn korte lijnen met het management.
  • Alle medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons overleggen en worden vervolgens continu gescreend.
  • Wij zijn alle dagen open (behalve de nationale feestdagen) en bieden gegarandeerde opvang.
  • Van jongs af aan ontdekt je kind straks de wereld om zich heen. Wij bieden bij uitstek een plek die volledig is ingericht tot een plek die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen.
  • Je kind leert omgaan en spelen met andere kinderen in de groep onder onze professionele begeleiding.
  • Jouw kind wordt bewust gestimuleerd door ervaren medewerkers om zich te ontwikkelen zodat hij of zij steeds zelfstandiger wordt.

De kwaliteiten van kinderdagverblijf PetitPetit

• Bij ons staan plezier en ervaring & ontwikkeling centraal in de opvang.
• Onze opvangruimtes zijn zo ingericht dat ze huiselijkheid uitstralen, jij en je kunt zullen zich bij ons thuis voelen.
• Wij hebben onze buitenruimtes ingericht voor alle leeftijden, zodat al onze kinderen veilig en uitdagend buiten kunnen spelen.
• Wij bieden een ruime ruilservice.
• Bij PetitPetit kan jouw kind opgroeien! Zodra je kind 4 jaar is, kan je kind doorstromen naar onze buitenschoolse opvang.

En nu? Kom kijken wat PetitPetit te bieden heeft

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al je vragen. We nodigen je graag uit om PetitPetit en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

Super leuke lieve leidsters

Annemarie De Hoog, moeder van Max (2 jaar) en Luc (5 jaar)

Bij PetitPetit worden ook de opa’s en oma’s niet vergeten. Zo heb ik laatst voorgelezen op het kinderdagverblijf. Wat mij bij binnenkomst direct opviel was de warme sfeer en de prettige omgang met de kinderen. De kinderen lopen vrolijk rond en krijgen leuke en leerzame activiteiten aangeboden. Zodra ik binnenliep wist ik dat mijn kleindochter hier op de goede plek zit.

Opa Piet, opa van Claire de Bruin (3 jaar)

Op PetitPetit worden er allerlei leuke activiteiten en workshops voor de peuters georganiseerd. Zo deed Taco laatst mee met een judoles. Hij vond het geweldig. Hij raakte er aan tafel niet over uitgepraat. Ik vind het super dat de kinderen al deze ervaringen opdoen!

Loek van Straelen, vader van Taco (3 jaar)

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit en we halen ze ook lachend weer op. Het welkome gevoel iedere keer dat we naar binnenlopen maakt dat ik mij iedere dag weer realiseer dat we met PetitPetit een goede keuze hebben gemaakt.

Klaas Sterreboom, vader van Stijn (6 maanden) en Isabel (2 jaar)