Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag
ZwemBSO


PetitPetit biedt jouw kind de unieke mogelijkheid om de zwemdiploma's te halen op de BSO. Samen leren zwemmen met de vertrouwde kinderen van PetitPetit. De lessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs.


De kinderen worden op de zwemdag door de medewerkers van PetitPetit van school opgehaald en naar hun eigen opvanglocatie gebracht. Hier krijgen zij iets te drinken en fruit. Om 16.05 uur vertrekken de kinderen onder begeleiding van de medewerker lopend naar zwembad 't Kikkerfort in Breukelen. Dit zwembad verzorgt de lessen van ZwemBSO PetitPetit. In het zwembad aangekomen kleden de kinderen zich onder begeleiding van de medewerker om. Zij volgen zwemles van 16.30-17.15 uur. De zwemlessen worden gegeven in reguliere zwemgroepen. De groepen bestaan niet alleen uit kinderen van PetitPetit. Na de zwemles krijgen de kinderen iets te eten en te drinken. Vervolgens lopen zij terug naar hun eigen opvanglocatie waar ze vanaf ongeveer 17.45 uur opgehaald kunnen worden.

De zweminstructeurs houden de ontwikkeling van de kinderen ten aanzien van het zwemmen goed bij. Iedere laatste les van de maand is de laatste tien minuten kijkles, zodat je de vorderingen van uw kind zelf kunt bewonderen.

De PetitPetit ZwemBSO betekent meer vrije tijd voor je gezin.

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Mijn zoontje heeft het altijd ontzettend naar zijn zin bij PetitPetit. Er worden leuke, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Er is ook ruimte voor rustmomenten, dat vinden hij en wij belangrijk. PetitPetit is hiervoor ideaal omdat de opvang in kleine groepjes is. De medewerkers zijn erg prettig en vakkundig in de omgang met kinderen. Koen krijgt de aandacht waar hij behoefte aan heeft. Ik mag hem vooral niet te vroeg ophalen! Dat zegt genoeg toch? Dit alles bij elkaar maakt dat ik met een gerust hart op mijn werk zit.

Marja de Haas, moeder van Koen (9 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))