Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Opvang voor schooltijd (VSO)


Het kan zo zijn dat het drukke moment van het opstaan in de ochtend en het naar school brengen van de kinderen niet goed aansluit op jouw andere verantwoordelijkheden. PetitPetit ontzorgt je ook graag op dit moment van de dag in de vorm van voorschoolse opvang (VSO) op maandag, dinsdag en donderdag.

Wanneer je gebruik maakt van de VSO dan kun je in de schoolgaande weken je kind vanaf 7.30 uur naar PetitPetit brengen. Wij verzorgen een rustige start van de dag voor je kind. Er is de mogelijkheid om iets te drinken, fruit te eten en je kind kan vrij spelen met al het PetitPetit speelgoed. Voor de aanvangstijd van de school brengt een medewerker van PetitPetit je kind naar school.


Als je af en toe behoefte hebt aan voorschoolse opvang dan is het mogelijk om dit incidenteel af te nemen, naast je reguliere BSO contract. Onze voorschoolse opvang vindt plaatst op de locatie PetitPetit Regenboog.

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Mijn zoontje heeft het altijd ontzettend naar zijn zin bij PetitPetit. Er worden leuke, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Er is ook ruimte voor rustmomenten, dat vinden hij en wij belangrijk. PetitPetit is hiervoor ideaal omdat de opvang in kleine groepjes is. De medewerkers zijn erg prettig en vakkundig in de omgang met kinderen. Koen krijgt de aandacht waar hij behoefte aan heeft. Ik mag hem vooral niet te vroeg ophalen! Dat zegt genoeg toch? Dit alles bij elkaar maakt dat ik met een gerust hart op mijn werk zit.

Marja de Haas, moeder van Koen (9 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))