Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

LEKKER BUITENSPELEN

Mijn PetitPetit

Naar de basisschool

Gaat je kind bijna naar de basisschool of is hij of zij net gestart? Het is voor jouw kind en jou als ouder een spannende tijd. Hoe zal het gaan op school? Zal je zoon of dochter het leuk vinden op school en hoe zal het wennen op school gaan?

Vaak maken kinderen in deze periode ook hun start op de Buitenschoolse Opvang (BSO).
PetitPetit begeleidt deze start op de BSO met de grootste zorg. Wij vinden het belangrijk om jou en je kind een goede start te geven bij ons op de opvang.
Deze begeleiding begint al voordat de opvang start. Allereerst door jullie bij ons te ontvangen voor een rondleiding. Aan de hand daarvan kunnen jullie kiezen welke locatie het best bij jullie past. Vlak voor de start word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin we de gang van zaken op de BSO zullen bespreken. Daarnaast zullen we jullie wensen en verwachtingen bespreken. Voor de startdatum van de opvang kan je zoon of dochter een keertje komen wennen om de start nog gemakkelijker te maken.


De kwaliteit van PetitPetit op een rij:

  • Keuze uit verschillende locaties, hierdoor kun je een opvanglocatie kiezen die goed bij jouw kind past.
  • Wennen vanuit het KDV bij de BSO nog voor je kind naar de basisschool gaat, dan is de BSO in ieder geval al vertrouwd (dit geldt voor kinderen die al bij ons op het KDV opgevangen worden).
  • Verschillende opvangpakketten, hierdoor kun je de opvang goed afstemmen op jouw opvangbehoeften.
  • Divers activiteiten aanbod, hierdoor doen de kinderen veel ervaringen en ontwikkeling op de BSO.
  • ZwemBSO, je kind kan de zwemdiploma´s halen tijdens BSO-tijd. Dat scheelt weer een heleboel ritjes naar het zwembad op je vrije dag.
  • Speciale vakantie activiteiten, de kinderen hebben een heerlijke tijd in de schoolvakanties bij ons op de BSO.

En nu? Kom kijken bij PetitPetit!

Wij denken graag met u mee over uw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden u met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al uw vragen. We nodigen u graag uit om PetitPetit en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Mijn zoontje heeft het altijd ontzettend naar zijn zin bij PetitPetit. Er worden leuke, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Er is ook ruimte voor rustmomenten, dat vinden hij en wij belangrijk. PetitPetit is hiervoor ideaal omdat de opvang in kleine groepjes is. De medewerkers zijn erg prettig en vakkundig in de omgang met kinderen. Koen krijgt de aandacht waar hij behoefte aan heeft. Ik mag hem vooral niet te vroeg ophalen! Dat zegt genoeg toch? Dit alles bij elkaar maakt dat ik met een gerust hart op mijn werk zit.

Marja de Haas, moeder van Koen (9 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))