Judoschoolbarberio

Breukelen, 6 maart 2018 - Op maandag 9 april starten wij met het aanbieden van professionele judolessen voor de kinderen van alle leeftijden. De lessen worden door judoschool Barberio op de BSO gegeven. De kinderen kunnen tijdens de BSO examens doen en krijgen ook een erkend diploma.

Judo is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen
Wij zijn de samenwerking met de judoschool aangegaan, omdat wij allebei een positieve bijdrage willen leveren aan de motorische en sociale ontwikkeling van de kinderen. Judo is een samenspel tussen kinderen. Ze leren met zichzelf om te gaan maar ook met andere kinderen. Kinderen stoeien al van oudsher en hier maakt judo gebruik van. Discipline, zelfvertrouwen, kracht, snelheid, sociaal en coördinatie zijn kenmerken van judo.
Volgens Antonio Barberio, eigenaar van de judoschool gaat het bij judo niet om de beste prestatie te leveren, maar wel om te leren om op een evenwichtige manier om te gaan met jezelf, met andere kinderen en volwassenen. Hij zegt: “Wij leren de kinderen spelenderwijs, door middel van judo, wat discipline is. Ik zie ze in mijn lessen na verloop van tijd steviger op hun benen staan, zich vrijer durven bewegen. Na een training van een maand of drie vertonen de kinderen een betere motoriek en durven meer”.  Zie voor meer info: http://www.judoschoolbarberio.nl

 

 

Judoles 2018 PetitPetit

 

 

judo2018Bij Kinderopvang PetitPetit kunnen kinderen tijdens de BSO professionele judolessen volgen, examens doen en een diploma halen.
Ouders kunnen hun kind opgeven door uiterlijk maandag 19 maart een mail te sturen naar .
Vermeld hierin de voor-en achternaam van het kind, de leeftijd en de BSO-locatie.
De lessen zijn alleen voor kinderen die op maandag op de BSO verblijven.
De kosten bedragen (naast de reguliere BSO-middag) € 35.- per maand.