Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Preschool PetitPetit
Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
Phone. 0346 264226
Email 

Contact person:
Esther Graaskamp


Contact form

Opening hours: 7.30 AM-6.30 PM
Open:
Monday untill Friday

LRK number: 287843270
GGD inspection report

mijnpetitpetitzonderpaarsrandje

Locatie kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang

Kinderen van 3 jaar kunnen worden opgevangen op kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang. Op deze groep wordt een huiselijke sfeer gecreëerd. Door het verschil met de thuissituatie zo klein mogelijk te houden kan een kind zich vertrouwd voelen op de opvang en zich optimaal verder ontwikkelen. Door de inrichting van de ruimtes, de vaste dagindeling en de vertrouwde gezichten ontstaat op PetitPetit een huiselijke en veilige sfeer. Op deze groep worden de activiteiten ontwikkelingsgericht en leeftijdsgericht aangeboden aan de kinderen.

profiel foto esther 
 

Esther Graaskamp is locatiemanager van Kinderopvang PetitPetit stuurt ons team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

Ruimte voor ontwikkeling

Peuters zijn nieuwsgierig en willen graag de wereld ontdekken. Onze locatie kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang is gevestigd in de Regenboogschool in Breukelen. Deze peuteropvang is een fijne plek voor kinderen tussen de 3 en 4 jaar oud. Hier leren zij om te gaan met leeftijdsgenootjes, samen te delen en te spelen. Hierdoor krijgt je kind een betere start op de basisschool en heeft je peuter daar de rest van de tijd op de basisschool voordeel en plezier van.
Op dit kinderdagverblijf voor specifieke peuteropvang werken we met voorschoolse educatie (VE). Bij VE staan de Nederlandse taalvaardigheid, oriëntatie op rekenen en de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden centraal. Dankzij deze methode kunnen eventuele ontwikkelingsachterstanden bij kinderen zo vroeg mogelijk worden gesignaleerd worden. PetitPetit werkt met de erkende VE methode Piramide.
De peutergroep heeft een kleinschalig karakter. Omdat de peuteropvang gevestigd is in de Regenboogschool kunnen de peuters gemakkelijk alvast een kijkje nemen in de kleuterklas.

Kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang onderscheidt zich door:

 • Kinderopvang van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijk tarief.
 • Kleinschalige opvanglocatie
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met een VE (Voorschoolse educatie) methode Piramide.
 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Begeleiding door eigen pedagoge.
 • Bewust voedingsbeleid.
 • Volledig verzorgde voorbereiding op de basisschool.
 • Ouder app, met dagelijkse update en foto’s.
 • Goede begeleiding van overgang naar buitenschoolse opvang. In hetzelfde pand zit ons BSO
 • PetitPetit Regenboog en onze BSO PetitPetit Willibrordus ligt dichtbij.
 • Ons KDV Peuteropvang en BSO zitten in hetzelfde pand. Dit biedt je gemak wanneer je kinderen in beide leeftijdscategorieën hebt. Ook geeft dit de kinderen een verzorgde overgang van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang.

PetitPetit in de mediaPetitPetit in de media

Enthousiast geworden? Interesse in peuteropvang bij KDV PetitPetit Peuteropvang? Dan kun je via de onderstaande buttons een rondleiding aanvragen, snel jouw netto opvangkosten berekenen en/of inschrijven.

Interesse om alvast een rondleiding aan te vragen? Dat kan je aanvragen via e-mail of telefonisch via 0346 26 42 26. Binnenkort kan je jouw kind via de website inschrijven.

Route

Routeplanner

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar opvang voor mijn baby’tje liep ik binnen bij PetitPetit. De vriendelijkheid en huiselijke sfeer pakten mij direct. Ik ben blij dat Jasmijn geniet van de rust op de speciale babygroep.

Pauline de Kamp, moeder van Jasmijn (4 maanden)

Medewerkers stralen uit dat ze plezier in hun werk hebben, daarnaast geven ze de indruk je kind ook echt te kennen.

Ouder kinderdagverblijf

Nieuwsberichten

E-book Samen thuis
01 Apr 2020 08:53

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk een e  ... 

Corona maatregelen
18 Mar 2020 09:53

18 Maart 2020 - Vanaf zondag 15 maart zijn er opgelegde overheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, waardoor alle kinderopvanglocaties tot en met 6 april gesloten is en uitsluitend open is v  ... 

Meer nieuws