Opvangpakketten

Bij PetitPetit kies je zelf je opvangpakket!

PetitPetit Kinderopvang biedt ouders/verzorgers een gevarieerd dienstenaanbod waardoor de kinderopvang naar wens kan worden ingericht.

BSO Compleet pakket

Dit pakket biedt 52 weken per jaar buitenschoolse opvang. Daarnaast ontvangt je een strippenkaart met vier dagdelen opvang per opvangdag in de week die je afneemt. Wanneer je bijvoorbeeld drie middagen in de week buitenschoolse opvang afneemt, krijg je een strippenkaart voor twaalf dagdelen opvang. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor extra opvang bijvoorbeeld in vakanties, schoolweken of op roostervrije dagen (bv.bij studiedagen van school).
Voor het BSO Compleet pakket betaal je een lager uurtarief dan bij het standaardpakket.
Met het PetitPetit Compleet Pakket heb je dus het hele jaar geen omkijken naar de opvang, je kind kan alle weken terecht bij PetitPetit.

BSO 52 Weken Pakket

Dit opvangpakket biedt je 52 weken per jaar opvang voor je kind, zowel in de schoolgaande- als in de vakantieweken. Het BSO 52 weken pakket biedt je volledige ontzorging wat betreft de opvang van je kind.

PetitPetit Schoolweken

Bij dit opvangpakket heb je opvang voor de 40 schoolgaande weken. Je kind kan dus alle schoolgaande weken bij PetitPetit terecht. Wanneer je een keer gebruik wilt maken van opvang tijdens de vakanties dan kun je dit op incidentele basis afnemen.
Kies je voor het PetitPetit Schoolweken pakket dan kies je voor buitenschoolse opvang tijdens de schoolweken en voor een andere oplossing tijdens de schoolvakanties.

BSO Vakantieweken

Met dit opvangpakket heb je de opvang voor je kind gedurende de 12 vakantieweken geregeld. Wanneer je een keer gebruik wilt maken van opvang tijdens de schoolweken dan kun je dit op incidentele basis afnemen.
Met het PetitPetit Vakantieweken pakket heb je de opvang geregeld voor de vakantieweken.

BSO voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is opvang voor de openingstijd van school. Voorschoolse opvang is mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag.
De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur naar PetitPetit gebracht worden door de ouders en worden rond 8.30 uur door onze medewerker naar school gebracht. De kinderen worden begeleid door ons team van vaste medewerkers.

PetitPetit ZwemBSO

PetitPetit biedt een ZwemBSO aan. Jouw kind kan tijdens BSO tijd het A,B en C-diploma halen. Onder begeleiding van een medewerker van PetitPetit gaan de kinderen naar het zwembad. Hier volgen zij op een middag twee zwemlessen. Tijdens kijklessen kun je de vorderingen van je kind bewonderen. Zo kun je op je vrije dagen leuke dingen doen met je kind(eren) en hoeft er dan niet meer gezwommen te worden.

De tarieven voor onze buitenschoolse opvang

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Mijn zoontje heeft het altijd ontzettend naar zijn zin bij PetitPetit. Er worden leuke, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Er is ook ruimte voor rustmomenten, dat vinden hij en wij belangrijk. PetitPetit is hiervoor ideaal omdat de opvang in kleine groepjes is. De medewerkers zijn erg prettig en vakkundig in de omgang met kinderen. Koen krijgt de aandacht waar hij behoefte aan heeft. Ik mag hem vooral niet te vroeg ophalen! Dat zegt genoeg toch? Dit alles bij elkaar maakt dat ik met een gerust hart op mijn werk zit.

Marja de Haas, moeder van Koen (9 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))