Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

GEZELLIG

After school care
PetitPetit Willibrordus
Gerard Splinter van Ruwiellaan 1
3621 XD  Breukelen
Phone 0346 264226


Contact form

Contact person: Esther Graaskamp


Vacation pogramme

Pre-school: at PetitPetit Regenboog from 7.30 AM
Opening hours After school:
Monday, Tuesday, Thursday;
and on Wednesday and Friday at PetitPetit Regenboog
School weeks: 2:45-6:30 PM
Holiday childcare: 7.30 AM-6.30 PM

LRK number: 220635857
GGD inspection reportmijnpetitpetitzonderpaarsrandje

Locatie BSO PetitPetit Willibrordus

Door samenwerking tussen basisschool Willibrordus en PetitPetit maken we gebruik van het toneel lokaal van de basisschool. Deze fantasierijke omgeving biedt kinderen volop de mogelijkheid om lekker te spelen. Ook maken we gebruik van de gymzaal van de basisschool en de aula met het grote toneel.

profiel foto esther 
 

Esther Graaskamp is locatiemanager van Kinderopvang PetitPetit stuurt ons team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

Kwaliteiten op een rij:


PetitPetit in de mediaPetitPetit in de media

 

 

MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

 

 

Route

Routeplanner

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft PetitPetit een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

Pierre van Duffen, vader van Carolien (6 jaar)

Nieuwsberichten

E-book Samen thuis
01 Apr 2020 08:53

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk een e  ... 

Corona maatregelen
18 Mar 2020 09:53

18 Maart 2020 - Vanaf zondag 15 maart zijn er opgelegde overheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, waardoor alle kinderopvanglocaties tot en met 6 april gesloten is en uitsluitend open is v  ... 

Meer nieuws