Vanaf nu heeft PetitPetit een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

GEZELLIG

After school care
PetitPetit Regenboog
Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
Phone 0346 264226

Contact form

Contact persoon:
Esther Graaskamp
Holiday program

Opening hours Pre-school care (PSC):
from 7.30 AM
Opening hours After school care:
Monday untill Friday:
School weeks: 2:45-6:30 PM
Holiday care: 7.30 AM-6.30 PM

LRK number: 367733924
GGD inspection report


mijnpetitpetitzonderpaarsrandje

Locatie BSO PetitPetit Regenboog

Door de samenwerking tussen basisschool de Regenboog en PetitPetit, maken we gebruik van ruimtes in de basisschool. De oudste kinderen hebben opvang in een eigen lokaal op de eerste verdieping. De kinderen van de middenbouw groep worden in de aula opgevangen. PetitPetit biedt voor iedere groep leeftijdsgerichte activiteiten aan. Ook maken wij gebruik van de gymzaal in de school en van de ruime pleinen om lekker buiten te spelen. Iedere dag worden er activiteiten aangeboden waaraan de kinderen kunnen deelnemen, natuurlijk hebben zij ook de mogelijkheid om zelfstandig iets te ondernemen.

profiel foto esther 
 

Esther Graaskamp is locatiemanager van Kinderopvang PetitPetit stuurt ons team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.
Lees meer over de locatiemanager.

Kwaliteiten op een rij:


PetitPetit in de mediaPetitPetit in de media


Bij locatie PetitPetit Regenboog is ook kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang gevestigd. Hier bieden wij opvang voor kinderen van 3 tot 4 jaar.
Meer informatie bij kinderdagverblijf PetitPetit Peuteropvang.

 

 

MEDEDELING CORONA (EN SPORTEN/SPORTACTIVITEITEN): Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom de opgelegde corona maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement. Deze pagina is ingedeeld in 6 delen: spelregels voor sport in het kort, wedstrijden en toernooien, binnen en buiten sporten, zwemmen, organisaties en medewerkers en sportevenementen en -activiteiten.

 

 

Route

Routeplanner

Gemoedelijk en gezellig! Soms vinden onze zoontjes de BSO zo leuk dat ze niet mee naar huis willen..!

Suzanne, moeder van Julian (6 jaar) en Luc (4 jaar)

Onze jongens, Raymond en Justin gaan al weer een aantal jaren met veel plezier naar PetitPetit. Met voetballen en het doen van spelletjes kunnen ze goed hun energie kwijt op de BSO. Ook de workshops en clinics zijn altijd een succes. Maar er is ook ruimte om rustig even een tijdschriftje te kunnen lezen als ze daar zin in hebben.

Johan van Wijk, vader van Raymond (10 jaar) en Justin (7jaar))

Carolien kijkt altijd erg uit naar de schoolvakanties, want dan heeft PetitPetit een speciaal vakantieprogramma. Ze doen de leukste dingen met de kinderen. Ik ben ’s avonds altijd erg benieuwd naar de verhalen van wat ze die dag weer gedaan hebben.

Pierre van Duffen, vader van Carolien (6 jaar)

Nieuwsberichten

E-book Samen thuis
01 Apr 2020 08:53

1 april 2020 - Zoals iedereen wel inmiddels weet, zijn de maatregelen verlengd tot 28 april en moeten we dus allemaal nog iets langer thuis zitten. Daarom hebben wij als organisatie iets leuks gemaakt wat je thuis met je kind kan doen. Namelijk een e  ... 

Corona maatregelen
18 Mar 2020 09:53

18 Maart 2020 - Vanaf zondag 15 maart zijn er opgelegde overheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, waardoor alle kinderopvanglocaties tot en met 6 april gesloten is en uitsluitend open is v  ... 

Meer nieuws