BETROKKENHEID

Mijn PetitPetit

Paula Bernsen, Directeur Wonderland groepPaula Bernsen, directeur Wonderland groepWie smelt er niet voor de glimlach van een kind? Zo begon mijn sollicitatiebrief bij Wonderland Kinderopvang. Inmiddels al 13 jaar later werk ik nog steeds met passie in de kinderopvang. In die jaren kwamen er verschillende functies voorbij maar steeds bij dezelfde organisatie.

In mijn periode als pedagogisch medewerker ontdekte ik wat ik belangrijk vind in de beleving van de kinderen op de opvang. Vanaf januari 2016 heb ik de eer om directeur te zijn van onze organisatie.

Wij vormen met de Wonderland Groep een groep met meerdere kinderopvangorganisaties: Kinderopvang Baarn, Wonderland Kinderopvang, PetitPetit Kinderopvang, Kinderopvang Kikker Rik, Pinkeltjesland en ZorgBSO de Vrije Vogel.

“Wonderland geeft kinderen de ruimte” is onze merkbelofte. Dit geldt voor de kinderen maar uiteraard ook voor de medewerkers. Wij werken zo decentraal mogelijk om zo de dienstverlening zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen van de kinderen en ouders. Tegelijk geeft dit de medewerkers de kans om ‘iets van henzelf’ te kunnen toevoegen aan de organisatie. Met meer dan 200 enthousiaste medewerkers zet ik mij iedere dag in voor de kwaliteit waar wij voor staan.

Samen met mijn man Robin en drie kinderen Pepijn (5), Flore (4) en Imme (2) vorm ik een vrolijk en energiek gezin.

Blogs

Dé nieuwe uitdaging: werven van medewerkers
19 mei 2017 11:37Dé nieuwe uitdaging: werven van medewerkers

Hebben we ons de afgelopen jaren helemaal gefocust op het werven van kinderen..... staan we ineens voor een nieuwe uitdaging.

Gelukkig gaat het weer goed met Nederland. En door een combinatie van maatregelen staat ook voor de kinderopvang het licht we  ... 

Een nieuwe stijl van leidinggeven
04 apr 2017 11:58Een nieuwe stijl van leidinggeven

April 2017 - Het is tijd voor reflectie. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn stijl van leidinggeven onder de loep moest nemen. Want waar wij onze medewerkers stimuleren om de kinderen zelfredzaamheid bij te brengen kwam ik er achter dat ik zelf maar  ... 

Meer blogs